patmosweb330

elin330

aktis330

like us on facebook

Αναζήτηση άρθρων

dimotikos

Έντυπα (Διαβάστε online)

1111

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων


Πλαϊνός σελιδοδείκτης

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

DIMARXIO Σας προσκαλούμε την 6η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα
15:00 στο Δημοτικό Κατάστημα, σε τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων:

Περισσότερα...

Έως 70 % η επιχορήγηση σε κατοικίες, για εργασίες εξοικονόμησης ενέργειας

programma monosis Γράφει o αρχιτέκτονας μηχανικός Νικόλαος Σιφωνιός

Απλούστερη και ταχύτερη, γίνεται η διαδικασία των εγκρίσεων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), για το πρόγραμμα " εξοικονομώ κατ'οίκον ΙΙ ", όπως προβλέπει το νέο νομοσχέδιο.Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, επιλέξιμη κατοικία, είναι η μονοκατοικία, η πολυκατοικία ή και μεμονωμένο διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Περισσότερα...

Επίσκεψη του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος στο Αγαθονήσι

 

AGATHONISI KOTOROSΕπίσκεψη στο Αγαθονήσι πραγματοποίησε την Παρασκευή 22 Ιουλίου ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος  Λ.Σ. κ. Σταμάτιος Ράπτης, συνοδευόμενος από τον Α΄ Υπαρχηγό Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Θεόδωρο Κλιάρη. Στο ελικοδρόμιο τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Κόττορος με τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κανέλλη και στη συνέχεια μετέβησαν στο Δημαρχείο όπου για αρκετή ώρα συζήτησαν θέματα και προβλήματα της αρμοδιότητάς τους. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ο δήμαρχος έθεσε το αίτημα της αναβάθμισης του Λιμενικού Φυλακίου Αγαθονησίου και ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού. Το αίτημα θεωρήθηκε από τον Αρχηγό και Υπαρχηγό όχι μόνο δίκαιο αλλά και επιβεβλημένο και υποσχέθηκαν την ικανοποίησή του. Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τη θετική ανταπόκριση τους στα αιτήματά του.

Πρόβλημα με το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου. Δεν πέρασε η πρόταση της δημοτικής αρχής!

dimsymvoulioΠρόβλημα με την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματοςέτους 2016 του Δήμου Πάτμου προκύπτει από την Απόφαση που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Συγκεκριμένα, στη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος ήταν παρόντες 15 Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Περισσότερα...

Για να φορέσεις φουστανέλα χρειάζεται «μπόι» και «μέση».

AGIA-EIRHNH2Συνεδρίασε το Δημοτικό συμβούλιο στις 6 Νοεμβρίου με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη και ως συνήθως συμβαίνει υπήρχαν και 2 θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης με σοβαρότερο το ένα εξ αυτών, που δεν ήταν άλλο από τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την παραχώρηση ορθόδοξου ναού στους καθολικούς.

Περισσότερα...

Σημαντικές «παρενέργειες» από την κατάργηση του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.

Ο κίνδυνος να βρεθούν υπόλογοι εντεταλμένοι για την είσπραξη του δημοτικού φόρου υπάλληλοι για σοβαρά ποινικά αδικήματα ελλοχεύει μετά την έκδοση των δύο αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας

Περισσότερα...

Άσκηση αντιρύπανσης

DSC06382Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που έχει καθιερωθεί και εορτάζεται στις 5 Ιουνίου εκάστου έτους, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου σε συνεργασία με τα Λιμεναρχεία Πάτμου και Λέρου και με την παρουσία και την συνεργασία της εξειδικευμένης σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος Εταιρείας «ΜΕΤΟΠΗ Σύμβουλοι Προστασίας Περιβάλλοντος» {η οποία επί σειρά ετών εκπαιδεύει τις εθελοντικές ομάδες προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος και έχει βοηθήσει έμπρακτα την Υπηρεσία μας σε τρία (3) πραγματικά περιστατικά και συγκεκριμένα στη Λέρο τo 2009, στην Πάτμο το 2011 και στους Λειψούς το 2012},

Περισσότερα...

O Γεν.Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής Ιωάννης Γιαννέλης στο 8ο Φεστιβάλ Γεύσης και παράδοσης

DHMARXOS--GIANNELISΦωτό από  παλαιότερη συνάντηση του δημάρχου κ. Στόικου με τον κ. Γιαννέλη.

 

 Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης του οποίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 20 και τελειώνουν στις 21 Ιουνίου και στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Πάτμου ως συνδιοργανωτής ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος προσκάλεσε να παρευρεθεί τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Θοδωρή Δρίτσα.

Περισσότερα...

Η φωνή της ΕΡΑ Ρόδου δυναμώνει!

ERA RODOUΗ ΕΡΤ επέστεψε δυναμικά σήμερα 11 Ιουνίου 2015, δύο χρόνια μετά το «μαύρο» και η ΕΡΑ Νοτίου Αιγαίου με τον πιο επίσημο τρόπο εξέπεμψε σήμερα το πρωί ως κομμάτι του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Είναι η δικαίωση του αγώνα των απολυμένων εργαζομένων που με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας έμειναν όρθιοι κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Περισσότερα...

Άκυρη η διαδικασία για πρόσληψη δικηγόρου από τον Δήμο Πάτμου. Θα γίνει νέα προκήρυξη.

NOMOSΑκυρώνεται η διαδικασία πρόσληψης δικηγόρου με έμμισθη εντολή από τον Δήμο Πάτμου, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στόικο, λόγω λανθασμένης σύστασης της επιτροπής επιλογής.

Περισσότερα...

Θα συναντηθούν σήμερα με την πρόεδρο της Βουλής Περιφερειακό Συμβούλιο και ΠΕΔ για τον ΦΠΑ στα νησιά.

perifereiako-symvoulio-31-0 Ομοφώνως το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, κατά την σημερινή του συνεδρίαση στην Ρόδο, ενέκρινε την πρόταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου για την μετάβαση σύσσωμου του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Αθήνα, αύριο Τετάρτη, προκειμένου να γίνει έκτακτη συνεδρίασή του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πλατείας Συντάγματος και πορεία προς την Βουλή, όπου ζητείται συνάντηση με την Πρόεδρο κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την προάσπιση του καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, που ισχύει στα νησιά του Αιγαίου.

Περισσότερα...

Μέλος του

MEDIA

aegeanmedia

Google translate

enfrdeitptrues

editorial2ed

Copyright Warning

copyscape-banner-white-160x56
Protected by Copyscape

Η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση άρθρου ή περιεχομένου είναι ευπρόσδεκτη εάν συνοδεύεται με το hyperlink www.patmostimes.gr

Patmostimes add4

Patmostimes add 5

PATMOS RADIO 91

Live 24

live24.gr 200x90

hellinis

romeos

keridis-sima

koutouzos

patmosmonastery

pixels