patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

Το 50ο διεθνές ράλλυ αιγαίου 23 Ιουλίου στο νησί μας. Ο δήμος οργανώνει νησιώτικη βραδιά.

rally-aigaiouΦωτό: Βαγγέλης Ρασιάς.

 

Την αποδοχή της πρότασης του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης για να συμπεριλάβει την Πάτμο  ως νησί σταθμός την πανηγυρική διοργάνωση του 50ου διεθνούς Ράλλυ Αιγαίου.» αποφάσισε ο Δήμος Πάτμου.

 

Η διεθνής αυτή οργάνωση εξασφαλίζει κάθε χρόνο την συμμετοχή των περισσοτέρων Ελληνικών αγωνιστικών σκαφών και μεγάλη συμμετοχή ξένων. Το ράλλυ Αιγαίου που οργανώνεται από το 1964 φημίζεται για την άρτια οργάνωση και τα οφέλη που προσφέρει στα λιμάνια που προσεγγίζει.

Η διαδρομή του αγώνα θα είναι:Φάληρο-Σούνιο-Σύρος-Κουφονήσι- Πάτμος.

Η επιλογή της Πάτμου ως κόμβου στην αγωνιστική διαδρομή των ιστιοπλοϊκών σκαφών θα έχει άμεσα ευεργετικά αποτελέσματα στην φήμη της ως τουριστικού προορισμού γιατί θα καλυφθεί από τα τηλεοπτικά δίκτυα με συνεχείς ανταποκρίσεις.

Ο δήμος της Πάτμου ανταποκρινόμενος με την παραδοσιακή φιλοξενία του νησιού μας ετοίμασε πρόγραμμα νησιώτικης βραδιάς προς τιμήν των συμμετεχόντων στο 50ο Ράλι Αιγαίου με μουσική για όλο τον κόσμο και φαγητό (για τα πληρώματα) στις 23-7-2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 21.00 στο Λιμάνι της Σκάλας: το πρόγραμμα περιλαμβάνει Παραδοσιακή Ορχήστρα, χορευτικό συγκρότημα παραδοσιακών χορών και φαγητό.

Για την εκδήλωση αυτή ο δήμος διέθεσε πίστωση ποσού 7.000,00 ευρώ.