patmosweb330

elin330

aegeanlab

Πρόβλημα με το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου. Δεν πέρασε η πρόταση της δημοτικής αρχής!

dimsymvoulioΠρόβλημα με την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματοςέτους 2016 του Δήμου Πάτμου προκύπτει από την Απόφαση που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Συγκεκριμένα, στη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος ήταν παρόντες 15 Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Από αυτούς το Τεχνικό Πρόγραμμα όπως καταρτίστηκε από την εκτελεστική επιτροπή ψήφισαν 7: ΓαμπιέρηςΑντώνης, Μαραβέλιας Αντώνης, Σημαντήρης Γιάγκος,Σκεμπές Γιάννης, Κάβουρας Λάζαρος, ΚοκκώνηςΛευτέρης και Μαντής Τουρτουλής (που έχει ξεχαστεί η ψήφος του στο κείμενο της Απόφασης).
Το Τεχνικό Πρόγραμμα καταψήφισαν 7 Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ευγενικός Πανάγος, Κλεούδη Ανθούλα, Τσαμπαλάκης Νικήτας, Κωνσταντάς Μιχάλης, Αντώνης Φέγγαρος, Πέντες Λευτέρης και ΜαυρωνάςΣπύρος.
Τέλος, η Νομική Μαύρου δήλωσε ότι ψηφίζει το Τεχνικό Πρόγραμμα ως έχει, εκτός από το έργο των τσιμεντοστρώσεων.
Παρόλα αυτά, στην Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναγράφεται ότι εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα όπως κατατέθηκε από την εκτελεστική επιτροπή, κάτι που δεν ισχύει αφού πήρε 7 θετικές ψήφους, 7 αρνητικές και 1 θετική με επιφύλαξη για τις τσιμεντοστρώσεις. Άρα, το έργο των τσιμεντοστρώσεων δεν πέρασε (απορρίφθηκε με ψήφους 8-7) και δενπεριλαμβάνεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2016.
Μήπως ήλθε η ώρα οι αρμόδιοι του Δήμου Πάτμου να είναι πιο προσεκτικοί;